Vakantiehuis De Bunker

JULIANADORP

Even helemaal weg? Trek je terug in De Bunker. Dan is je vakantie in beton gegoten. Comfort, historie en karakter – Vakantiehuis De Bunker is bijzonder, zoveel is zeker..

Vakantiehuis De Bunker Even helemaal weg? Trek je terug in De Bunker. Dan is je vakantie in beton gegoten. Comfort, historie en karakter – Vakantiehuis De Bunker is bijzonder, zoveel is zeker..

Dat dit vakantiehuis een echte bunker is, dat kun je goed zien. De oorspronkelijke muren zijn bewaard en herkenbaar, de eigenaren gaan met respect met de historie om. Tegelijk is het vakantiehuis echt comfortabel. De woonkamer met open keuken is heerlijk licht. De slaapkamers zijn juist donker, daar zijn geen ramen, een ingenieus luchtkoelsysteem zorgt daar voor het noodzakelijke comfort – en de gordijnen hoef je dus niet dicht te doen. Het koelsysteem maakt natuurlijk wel geluid, dus dat is op de achtergrond aanwezig. Ook in het donker merk je nog dat je in een echte bunker bent.

De Bunker in het kort: - Geschikt voor zes personen. - Woonkamer met vrij uitzicht op het westen (zonsondergang!). - Drie slaapkamers. - Badkamer met gescheiden toilet. - Geschikt voor gezinnen - Honden toegestaan - Eigen speeltuin - Finse hout gestookte sauna

De incheck is om 16:00 uur en de uitcheck is tot 11:00 uur In het na -en middenseizoen is de bunker voor minimaal 2 nachten te boeken. In het hoogseizoen vanaf een week.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Vakantiehuis De Bunker

Schoolweg 80
1787 AW JULIANADORP
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.