Jachthaven Pluto

DEN HELDER

Jachthaven Den Helder is prachtig gelegen in een rustige baai, omgeven door moderne woningen die allemaal voorzien zijn van een eigen ligplaats. De faciliteiten zijn recent en goed onderhouden. De jachthaven ligt op 5 minuten lopen van het centrum van De...

Jachthaven Den Helder is prachtig gelegen in een rustige baai, omgeven door moderne woningen die allemaal voorzien zijn van een eigen ligplaats. De faciliteiten zijn recent en goed onderhouden.

De jachthaven ligt op 5 minuten lopen van het centrum van Den Helder en is daarmee een goede uitvalsbasis voor iedereen die graag een nachtje 'zoet' ligt alvarens naar de Wadden te vertekken. De haven is goed bereikbaar middels één brug die gedurende de hele dag en avond op afroep wordt bediend.

De haven beschikt over zo'n 300 ligplaatsen. Voor zowel sloepen, motorboten als zeiljachten tot 20 meter. Passanten zijn van harte welkom. De ligplaatsen zijn voorzien van vingersteigers voor een goede toegankelijkheid. Er is walstroom aansluiting en er zijn watertappunten aanwezig.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Jachthaven Pluto

Pluto 199
1785AZ DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.