De Grutterai

SLOOTDORP

De Grutterai, in de kop van Noord-Holland, biedt u een uitstekende uitvalsbasis voor uitstapjes naar bos, strand, zee en eventuele attractieparken. Historische stadjes als Medemblik, Schagen en Hoorn zijn zeker een bezoekje waard. Zelfs de wereldstad Amst...

De Grutterai, in de kop van Noord-Holland, biedt u een uitstekende uitvalsbasis voor uitstapjes naar bos, strand, zee en eventuele attractieparken. Historische stadjes als Medemblik, Schagen en Hoorn zijn zeker een bezoekje waard. Zelfs de wereldstad Amsterdam bereikt u in 40 auto-minuten.

Op het grote erf van Peter en Monique staat de luxe vakantiewoning welke in 2006 nieuw is gebouwd. U bewoont het huis alleen en bent onze enige gast. Een deel van het huisje wordt gebruikt als berging, hier kunt u evt. fietsen e.d. stallen. Vanuit het huisje en uw prive terras heeft u een wijds uitzicht over de tuin en landerijen. Hazen, fazanten, ijsvogeltjes, uilen en vleermuizen zijn bij ons geen zeldzame verschijning.

Op het grote erf zijn er voor de kinderen aanwezig: trampoline, trapskelter, schommels, glijbaan, slingertouw, en zelfs een bootje op de vijver waar lekker gepeddeld kan worden. In een apart weitje lopen enkele kippen, geiten en eenden. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De Grutterai

Schelpenbolweg
1774 NE SLOOTDORP
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.