Vrouwenkoor No Name

DEN HELDER

Het koor is in februari 2002 opgericht door Joke Limonard en Elly Rietkerk, beide lid van de MSV Zeemacht waar het koor ook onderdeel van is. We zijn zoals genoemd een vrouwenkoor. Het koor wordt geleid door Carin Smit. De koorleden zijn over het algeme...

Het koor is in februari 2002 opgericht door Joke Limonard en Elly Rietkerk, beide lid van de MSV Zeemacht waar het koor ook onderdeel van is. We zijn zoals genoemd een vrouwenkoor en het koor wordt geleid door Carin Smit. De koorleden zijn over het algemeen wat ouder, denk daarbij aan de 50+, maar er zijn ook jongeren onder ons. Het repertoire is in de loop van de jaren gewijzigd van smartlappen naar populaire liedjes en is zowel Nederlands- als Engelstalig. Voor het verzorgen van het geluid en muziekondersteuning hebben wij de hulp van Frans Keijzer die op zijn beurt weer wordt bijgestaan door Kees Heuvel en Albert Ras.

We treden ieder jaar op tijdens de Dag van de Muziek en Zomerdromen en daar tussendoor worden we regelmatig uitgenodigd om ergens te komen zingen.  We proberen 1x per jaar een Sing in te organiseren; dat kan in het voorjaar zijn, maar ook tijdens de kerstperioden.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Vrouwenkoor No Name

J.A. Prinsstraat 46
1785 BC DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.