Floratuin Julianadorp

Julianadorp

De Floratuin is een showtuin van bloembollen waar meer dan 2.000 verschillende soorten bolgewassen opgeplant staan. U kunt heerlijk door de tuin wandelen, foto's maken en uw favoriete soorten via de bestellijst bestellen. Ook is er een bollenwinkel aanwez...

Bloem- en bloembollenliefhebbers zijn van harte welkom op de Floratuin in Julianadorp.

Wij hebben in het voorjaar een bloeiende showtuin van het nieuwste assortiment bloembollen opgeplant staan, met onder andere narcissen, tulpen, hyacinten en bijgoed. Deze bloembollen zijn in de winkel met behulp van een bestellijst te bestellen. Wij sturen deze bloembollen in oktober naar u toe, als ze dan aankomen kunt u ze direct in de grond planten. Zo heeft u binnenkort ook een prachtige tuin!

In onze Tulpen-Pluktuin staan honderden soorten tulpen door elkaar opgeplant. Deze Pluktuin is vanaf 1 april tot half mei geopend, hier kunt u zelf uw eigen bos tulpen plukken voor 0,25 per tulp.

In de winkel verkopen we verder prachtige bossen tulpen en bloembollen die deze zomer nog gaan bloeien, de zogenaamde zomerbloeiers. Daaronder vallen bijvoorbeeld dahlia’s, begonia’s, freesia’s en ranonkels. We draaien in de winkel ook een informatiefilm af over het bollenvak. Met een lekker kopje koffie of thee kunt u zich rustig laten informeren.

U kunt bij ons ook terecht voor diverse workshops waar bloemen een centrale rol spelen, en op afspraak geven wij ook rondleidingen over het bedrijf. Kom eens kijken!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Floratuin Julianadorp

Rijksweg 85
1787 PK Julianadorp
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.