Hotel Cafe 't Anker

Leeuwarden

Hotel Cafe 't Anker is een familiehotel dat gevestigd is in 4 karakteristieke herenhuizen. Het hotel bevindt zich midden in het prachtige centrum van Leeuwarden en biedt zowel luxere kamers, low budget of groepskamer, allemaal met gratis WiFi.

Hotel - Cafe 't Anker is ruim 50 jaar gevestigd in 4 karakteristieke herenhuizen. Het hotel bevindt zich in een rustige monumentale straat, hartje centrum van Leeuwarden en biedt zowel low-budget als luxere kamers, allemaal met gratis WiFi.

Als hotel kennen we geen grootse 4-sterren luxe, maar we bieden wel luxe lage prijzen. De standaard kamers zijn voorzien van privé badkamer en tv. De budgetkamers beschikken over basisvoorzieningen zoals wastafel, zitje , etc. en bieden gedeelde badkamers op alle etages.

Daarnaast beschikt het hotel ook nog over een unieke groepskamer - hostelroom tot 16 personen welke als groep of per bed kan worden geboekt. Alles is te boeken met of zonder ontbijt. Een gezellige bar-restaurant maakt het hotel compleet.

Uniek is dat we als hotel op 100 m. een eigen parkeergarage hebben die vooraf dient te worden gereserveerd. Voor vergaderingen beschikken we over een zaal tot 30 personen. 

Type eetgelegenheid:
Restaurant
Gelegenheid:
Ontbijt/Lunch/Diner
Bezorgopties:
Afhalen
Accommodatietype:
Hotel/Café/Restaurant
Groepsgrootte event:
max. 65 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Hotel Cafe 't Anker

Eewal 73
8911GS Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Reserveren


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.