De Pannenkoekenvallei

DEN HELDER

De Pannenkoekenvallei is een pannenkoekenrestaurant op een bijzondere locatie, aan de rand van recreatiegebied De Helderse Vallei. Wij serveren vele verschillende soorten pannenkoeken waaronder zoete, hartige en ijspannenkoeken. Maar je kan bij ons restau...

De Pannenkoekenvallei is een pannenkoekenrestaurant op een bijzondere locatie, aan de rand van recreatiegebied De Helderse Vallei. Wij serveren vele verschillende soorten pannenkoeken waaronder zoete, hartige en ijspannenkoeken. Maar je kan bij ons restaurant ook genieten van een goede bistrokaart voor lunch en diner en heerlijke steaks.

Onze pannenkoeken worden vers bereid van gezonde, biologische ingrediënten. Pannenkoeken zijn de gehele dag te bestellen als lunchgerecht of avondmaaltijd. Wij serveren ook glutenvrije en lactosevrije pannenkoeken.

Geniet tijdens een heerlijke zonnige dag op ons terras met voor de ouders goed zicht op onze zandbak. Bij slecht weer kunnen kinderen zich binnen prima vermaken in onze speelkamer! Voor jong en oud de plek om te ontspannen!

Hier vind je De Pannenkoekenvallei

De Helderse Vallei 7
1783 DA DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.