Kleine-Lijn

Blije

Ambachtelijke katoendrukkerij Kleine Lijn te Blije is een van de weinige katoendrukkerijen die Nederland rijk is. Kleine-Lijn is een combinatie van werkplaats, theetuin en winkel voor unieke handbedrukte stoffen.

Bij een bezoek aan Kleine-Lijn krijgt u de mogelijkheid om een kijkje te nemen in het atelier, waar textielmotieven op linnen, katoen,wol en zijde worden gedrukt. Kleine-lijn is gespecialiseerd in handbedrukte stoffen, voor zowel mode en interieur, seriematige producten en unica. In het atelier ontvangen wij ook groepen en verzorgen wij diverse arrangementen en workshops.

In de winkel verkopen wij een breed assortiment artikelen die in het atelier zijn ontworpen en vervaardigd. O.a. Cadeau artikelen, linnen kleding, shawls van zijde en woonaccessoires.  De stoffen met allemaal hun unieke kleurstellingen en dessins zorgen voor een eigentijds effect. En je kunt ook gezellig een kopje koffie of thee komen drinken. Zomers kan dit in de prachtige tuin rond het atelier. Dan serveren wij ook verse theesoorten uit eigen moestuin.

Afstand tot jouw locatie:

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.