Golfbaan Ooghduyne

JULIANADORP

De prachtig aangelegde 9 holes golfbaan met A-status ligt vlakbij de duinen en de zee, heeft een open karakter en is dankzij de zandgrond vrijwel altijd bespeelbaar.

De prachtig aangelegde 9 holes golfbaan met A-status ligt vlakbij de duinen en de zee, heeft een open karakter en is dankzij de zandgrond vrijwel altijd bespeelbaar. Werk aan jouw swing op de driving range on water of verbeter jouw technieken. Of speel eens een ronde met vrienden en familie op de uitdagende par 3 familiebaan. Teaching Golfprofessional Charles Korndorffer neemt je graag mee in de wereld van de golfsport en leert je in een privéles, groepsles, themales de fijne kneepjes van het vak. Verder zijn er mogelijkheden voor een leuk personeels-, familie- of vriendenuitje. Regelmatig worden weekenden georganiseerd waarin je het GVB kunt halen.

Ook kunnen wij, geheel naar jouw persoonlijke wens, een programma samenstellen voor een dag of dagdeel met lunch, diner, golfclinic en/of andere activiteiten. Vraag gerust naar de mogelijkheden bij de receptie van de golfbaan via info@golfbaanooghduyne.nl of telefonisch 0648405753.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Golfbaan Ooghduyne

Ooghduyne 1
1787 PS JULIANADORP
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.