Scouting Jachthoornkorps Den Helder

DEN HELDER

Scouting Jachthoornkorps uit Den Helder. 11 November 1999 is ons korps opgericht. Nieuwe leden in de afgelopen tijd zorgt ervoor dat de band meer volume krijgt. Enthousiasme in het maken van muziek en het omgaan met elkaar op onze wekelijkse repetitieav...

Scouting Jachthoornkorps uit Den Helder.

11 November 1999 is ons korps opgericht. Je kunt dus zeggen dat we de jongste Scouting Band van Nederland zijn. Jong, staat voor leren, nieuw, enthousiasme en energiek. Nou….dat zit wel goed bij ons. Leren, ja met twee uitstekende instructeurs voor de blazers en het slagwerk worden we tot steeds hogere prestaties gebracht. Nieuw…nieuwe leden in de afgelopen tijd zorgt ervoor dat de band meer volume krijgt. Enthousiasme in het maken van muziek en het omgaan met elkaar op onze wekelijkse repetitieavonden, maar ook door middel van gezellig nazitten en met elkaar uit eten gaan.

We hebben jaarlijkse activiteiten zoals de Band BBQ, spelletjesmiddagen, en themafeesten zoals Halloween, Sinterklaas en in de Decembermaand ook de Scouting Kerstpost, uitsorteren en bezorgen en een Kerstmaaltijd.

Mede door de aparte klank van de Jachthoorns, strakke discipline,uniform en niet in de laatste plaats haar uitstekende muzikale kwaliteiten, maakt het Helders Jachthoornkorps tot een graag geziene gast op taptoe ‘s en andere evenementen.  

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Scouting Jachthoornkorps Den Helder

Sperwerstraat 13
1781 XB DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.