Kringloopwinkel RataPlan Den Helder

DEN HELDER

Kringloopwinkelen op z’n leukst! Ruim 35 jaar geleden werd er vanuit een klein pandje, met de bakfiets spullen opgehaald. Tijden veranderen. Inmiddels is de leukste kringloopwinkel van Den Helder gevestigd in het 3 verdiepingen hoge pand aan de Nijverheid...

Kringloopwinkelen op z’n leukst! Ruim 35 jaar geleden werd er vanuit een klein pandje, met de bakfiets spullen opgehaald. Tijden veranderen. Inmiddels is de leukste kringloopwinkel van Den Helder gevestigd in het 3 verdiepingen hoge pand aan de Nijverheidsweg 3a. De winkel biedt ruim 1.100 m2 winkelplezier.

In Den Helder is er sinds 1982 iets moois opgebouwd en al jaren is het een van de drukst bezochte kringloopwinkels. Begin 2017 heeft er een verbouwing plaatsgevonden. Er is nu een mooie combinatie gecreëerd tussen RataPlan 2.0 waarbij ruimte en overzichtelijkheid centraal staan en de authentieke uitstraling van kringloopwinkels waar de vaste klanten van RataPlan Den Helder dol op zijn. Op de begane grond vindt je de meubels en curiosa. De tweede verdieping bestaat uit de kleingoed afdeling, elektra, speelgoed en kleding. Op de 2e verdieping zijn cd’s, dvd’s en boeken te vinden.

Rataplan Den Helder heeft op de volgende dagen speciale koop momenten. 

Start verkoop winterkleding (8 september, 12.00-17.00 uur) 8 september begint RataPlan met de verkoop van winterkleding. Van truien tot winterjassen, van leren laarzen tot snowboots. Bij RataPlan vindt je het allemaal. Werp een blik op onze mooie collectie!

Nationale Kringloopdag (5 oktober, 9.00-18.00 uur) Nationale Kringloopdag is een dag die wordt georganiseerd door de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN). Met deze dag willen zij aandacht vragen en vestigen op verschillende aspecten binnen de kringloopbranche. Denk aan hergebruik van spullen maar ook kansen voor de mens staan centraal.

Kerstshow (3 november, 12.00-17.00 uur ) Zondag 3 november organiseert RataPlan haar jaarlijkse Kerstshow. Er wordt een speciale kerstafdeling ingericht waar je een breed assortiment aan kerstitems kunt vinden. Hierbij kun je denken aan kerstbomen en sfeervolle versiering tot cadeaus voor vrienden en familie. Heb je de ene dag niet gevonden wat je zocht? Misschien ligt het een andere dag wel in de winkel aangezien er elke dag nieuwe en unieke artikelen worden aangevuld. Komt dat zien! 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Kringloopwinkel RataPlan Den Helder

Nijverheidsweg 3 a
1785 AA DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.