Meerhoeve Catering en Horecaverhuur

MIDDENMEER

Hèt adres voor een geslaagd feest op elke gewenste locatie. Onze Cateringservice biedt u een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Zowel voor de particuliere als de zakelijke klant. Wij denken graag met u mee over het organiseren van uw feest of evenement e...

Hèt adres voor een geslaagd feest op elke gewenste locatie.

Onze Cateringservice biedt u een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Zowel voor de particuliere als de zakelijke klant.  Wij denken graag met u mee over het organiseren van uw feest of evenement en het inrichten van uw locatie. Desgewenst nemen wij u de gehele organisatie uit handen. Alles is bij ons bespreekbaar!

Daarnaast beschikken ook over een uiterst sfeervolle feestzaal in onze verbouwde boeren schuur. Veel authentieke details zijn bewaard gebleven en geven net dat gezellige sfeertje waarnaar u op zoek bent. Bovendien is ons bedrijf gelegen in een prachtige landelijke omgeving en kunt u bij mooi weer genieten van rust en ruimte.

Catering

Van begin tot eind door ons geregeld! Heeft u iets te vieren? MEERHOEVE neemt u graag de zorg voor de catering uit handen. Handig, want zo heeft u één aanspreekpunt voor het organiseren van uw evenement en hoeft u zich geen zorgen te maken dat u iets vergeet. U kunt zorgeloos genieten en heeft alle tijd voor uw gasten!

Zaalverhuur

Wilt u van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis maken? Dan bent u bij MEERHOEVE aan het juiste adres. U bent van harte welkom in onze oergezellige feestzaal, gelegen in een prachtige landelijke omgeving. Onze feestzaal bevind zich in een verbouwde boerenschuur. Veel authentieke details zijn bewaard gebleven en geven nèt dat gezellige sfeertje waarnaar u op zoek bent.

Wij zijn makkelijk te bereiken, pal naast de A7, en beschikken over ruim voldoende parkeergelegenheid.

Verhuur

Kies uit ons ruime assortiment en uw feestlocatie wordt professioneel ingericht uw feest krijgt bij ons een passende inrichting.

Als wij een bepaald artikel niet in ons assortiment hebben dan kunnen wij er voor zorgen dat het gewenste artikel via een andere leverancier geleverd wordt. Zo hoeft u zelf niet verder te shoppen en regelt u alles op één plek. Wel zo makkelijk! Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij maken graag een offerte op maat en streven er naar om al uw wensen te verwezenlijken.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Meerhoeve Catering en Horecaverhuur

Cultuurweg 4
1775 RA MIDDENMEER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.