De Hasecamer

CALLANTSOOG

Bungalowpark de Hasecamer is een zeer fraai gelegen, rustig familie bungalow park. Het is een kleinschalig en kindvriendelijk park. Gelegen op slechts 900 meter van een van de witste stranden van Nederland en toch nabij het hart van het sfeervolle dorp C...

Bungalowpark de Hasecamer is een zeer fraai gelegen, rustig familie bungalow park.  Het is een kleinschalig en kindvriendelijk park. Gelegen op slechts 900 meter van een van de witste stranden van Nederland en toch nabij het hart van het sfeervolle dorp Callantsoog.

In het natuurgebied, direct aangrenzend aan het park, en in de weidse omgeving van Callantsoog zijn prachtige wandelingen te maken. De fietser kan in deze weidse omgeving vele ANWB-routes volgen. Maneges bieden de paardenliefhebber vele mogelijkheden, en de sportieve surfer heeft op het strand een eigen strandvak.

Ondanks het vlakke strand is overdag altijd de reddingsbrigade en een strandwacht aanwezig, waardoor Callantsoog een zeer veilige badplaats voor groot en klein is.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De Hasecamer

Kruisweg 5
1759 JA CALLANTSOOG
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.