De Helderse Vallei

De Helderse Vallei is een natuurcentrum met kinderboerderij op een unieke locatie in de Helderse duinen! Bezoek de expositie en ontdek de verrassende veelzijdigheid van de Helderse natuur. Doe mee met leuke natuuractiviteiten en aai en voer de diverse dieren op de kinderboerderij. Doe je schoenen uit op het Blote Voetenpad of wandel, fiets of kano middenin de natuur.

Naast het bezoekerscentrum is een openluchttheater, een uitkijktoren en Eco-klimparcours De KlimVallei, waar je ook kano’s kunt huren.

Ben je op zoek naar een unieke én betaalbare locatie voor jouw vergadering? Onze vergaderzaal heeft een prachtig weids uitzicht op natuurgebied Mariëndal. Tegenover deze ‘touch of nature' staat uiteraard een comfortabele en complete inrichting van de zaal qua tafels, stoelen, verlichting en overige benodigdheden.

Ook voor familiedagen en verjaardagen zijn er diverse mogelijkheden.

De Helderse Vallei biedt alles voor een ontspannen dagje uit. Kom ook en beleef de natuur!

Openingstijden

  • Di-zo: 10:00 - 16:30 uur,
    Toelichting: Van 1 mei t/m 30 september blijft de kinderboerderij open tot 17.00 uur. De Helderse Vallei is tijdens schoolvakanties regio Noord wel op maandag geopend.

    De Helderse Vallei is op veel feestdagen geopend, maar gesloten op Koningsdag, 1e Kerstdag, Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag. Op 2e Kerstdag is De Helderse Vallei een halve dag geopend van 12.00-16.00 uur.

Prijzen

  • Toelichting prijs: Gratis toegang.

Kenmerken

Locatie

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.