De Helderse Vallei

DEN HELDER

De Helderse Vallei is een natuurcentrum met kinderboerderij op een unieke locatie in de Helderse duinen! Bezoek de expositie en ontdek de verrassende veelzijdigheid van de Helderse natuur.

De Helderse Vallei is een natuurcentrum met kinderboerderij op een unieke locatie in de Helderse duinen! Bezoek de expositie en ontdek de verrassende veelzijdigheid van de Helderse natuur. Doe mee met leuke natuuractiviteiten en aai en voer de diverse dieren op de kinderboerderij. Doe je schoenen uit op het Blote Voetenpad of wandel, fiets of kano middenin de natuur.

Naast het bezoekerscentrum is een openluchttheater, een uitkijktoren en Eco-klimparcours De KlimVallei, waar je ook kano’s kunt huren.

Ben je op zoek naar een unieke én betaalbare locatie voor jouw vergadering? Onze vergaderzaal heeft een prachtig weids uitzicht op natuurgebied Mariëndal. Tegenover deze ‘touch of nature' staat uiteraard een comfortabele en complete inrichting van de zaal qua tafels, stoelen, verlichting en overige benodigdheden.

Ook voor familiedagen en verjaardagen zijn er diverse mogelijkheden.

De Helderse Vallei biedt alles voor een ontspannen dagje uit. Kom ook en beleef de natuur!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De Helderse Vallei

De Helderse Vallei 911
1783 DA DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.