De Proefschuur

Kloosterburen

Een boerderijwinkel in een prachtige oude Groningse schuur. In de winkel bieden we producten aan van lokale ondernemers. Ook kunt u bij ons terecht voor heerlijke kaas, biologisch vlees, woonaccessoires en tuingereedschap.

"De naam de Proefschuur staat voor proeven van locale ondernemers, proeven van de producten en dit alles in een indrukwekkende schuur."

Nadat wij, de familie Knook met ons melkveebedrijf zijn gestopt hebben wij een nieuwe bestemming gevonden voor onze Groninger schuur namelijk een boerderijwinkel genaamd de Proefschuur. In de Proefschuur kunt u in de breedste zin van het woord proeven van en aan producten welke veelal ambachtelijk gemaakt zijn door lokale ondernemers. Dit initiatief is gestart omdat we zagen dat veel lokale ondernemers in de buurt prachtige producten maken en produceren maar geen ruimte hebben waar deze producten verkocht kunnen worden. Ook het concept voor en met ondernemers is uniek. Het resultaat is een prachtig totaalpakket, waaronder bivoorbeeld: biologisch vlees (kip, lam, varken en rund), aardappelen en uien, kaas, ijs, wijn en bier, hout uit de lokale houtzagerij, alles voor de tuin, woonaccessoires en nog veel meer. 

Komt u ook een kijkje nemen?

https://www.facebook.com/p/De-proefschuur-100076223611651/

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De Proefschuur

Dijksterweg 23
9977 TD Kloosterburen
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.