Theaterschool MUSICOOL

DEN HELDER

MUSICOOL, waar je je passie deelt met anderen, is meer dan alleen een jeugdmusicalgroep. Vanuit deze sfeer van welkom zijn, veiligheid, geborgenheid en het respect hebben voor elkaar, zorgen de leerlingen en docenten samen voor mooie prestaties. MUSICOO...

MUSICOOL, waar je je passie deelt met anderen, is meer dan alleen een jeugdmusicalgroep. Als men bij MUSICOOL binnen stapt is dat ook gelijk te merken. De mensen die binnen stappen voelen gelijk de sfeer die de school uitstraalt. Huiselijk, ontspannen, warmte en gezelligheid zijn woorden die veel genoemd worden. De leerlingen ervaren MUSICOOL vaak als tweede thuis. Vanuit deze sfeer van welkom zijn, veiligheid, geborgenheid en het respect hebben voor elkaar, zorgen de leerlingen en docenten samen voor mooie prestaties. Bij MUSICOOL werken dan ook docenten die met passie en betrokkenheid voor elk kind de lessen geven.

MUSICOOL weet elke keer weer met grote musicalproducties te komen, die met veel plezier en succes worden neergezet. Na onder andere Annie, Grease, Scrooge, De Sneeuwkoningin, Hairspray, The WiZ, High School Musical, Mamma Mia, Footloose, Frozen en Charlie & de chocoladefabriek staat in februari/maart 2019 Belle & het Beest op de planken.

Diverse leerlingen stromen door naar een MBO ( o.a. Art & Entertainment Amsterdam en Haarlem) en HBO (Lucia Marthas). Tevens figureren onze leerlingen in Nederlandse en buitenlandse speelfilms (o.a. Familieweekend (NL), Anne Frank (D)) etc. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Theaterschool MUSICOOL

Dollardlaan 202
1784 BJ DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.