Overzee: Bistro & Logement

Nes

Overzee combineert culinaire excellentie met duurzaamheid. Geniet van lokale, biologische gerechten, groene stroom, en activiteiten die welzijn bevorderen. Wij omarmen UNESCO's Waddenzee principes, versterken de gemeenschap en beschermen biodiversiteit. B...

Bij Overzee: bistro & logement nodigen we u uit voor een unieke ervaring waar smaak, duurzaamheid en comfort samenkomen. Begin uw dag met een verkwikkend ontbijt, samengesteld uit verse lokale en biologische ingrediënten, die niet alleen uw smaakpapillen, maar ook de planeet ten goede komen. Onze lunch en dinermenu's weerspiegelen het beste van wat de seizoenen te bieden hebben, zorgvuldig bereid om elke maaltijd tot een culinair avontuur te maken.

Verblijven in ons logement betekent ontwaken in luxe met het geruststellende gevoel dat uw keuze bijdraagt aan een betere wereld. Dankzij ons gebruik van groene stroom en waterbesparende voorzieningen, kunt u genieten van comfort met respect voor de natuur. 

Wij zijn trots op onze inzet voor de biodiversiteit en de lokale gemeenschap, wat zich niet alleen uit in onze keuken, maar ook in de duurzame ervaring die we bieden. Van de keuze van onze producten tot aan de energie die we gebruiken en de activiteiten die we organiseren, alles bij Overzee draagt bij aan onze missie om de wereld een beetje beter te maken. Kom Overzee en ervaar zelf hoe luxe, comfort en duurzaamheid hand in hand gaan. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Overzee: Bistro & Logement

Rixt van Doniastraat 18
9163 GR Nes
Plan je route

vanaf jouw locatie

Boek nu


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.