Het Buitenhuis

SLOOTDORP

Het Buitenhuis is een van de weinig overgebleven noodwoningen in de Wieringermeerpolder. Het huis is gebouwd na de onderwaterzetting van de Wieringermeer in 1945 en staat op het erf van onze woonboerderij. Het Buitenhuis is gelegen aan de Schelpenbolweg 8...

Het Buitenhuis is een van de weinig overgebleven noodwoningen in de Wieringermeerpolder. Het huis is gebouwd na de onderwaterzetting van de Wieringermeer in 1945 en staat op het erf van onze woonboerderij. Het Buitenhuis is gelegen aan de Schelpenbolweg 8 in Slootdorp (NH)

Het Buitenhuis is recent omgetoverd tot een comfortabel vakantiehuis en geschikt voor twee personen. Het is eigentijds en warm ingericht en uiteraard voorzien van alle gemakken: een comfortabele boxspring, eet- en zithoek en een keuken met een 4-pits gaskookplaat en magnetron. De badkamer is voorzien van een heerlijke stortdouche. Er is een tv en gratis wifi. Het Buitenhuis heeft een eigen ingang en voldoende parkeergelegenheid. Geniet ook van de heerlijke tuin en ons erf die het Buitenhuis omringt!

Zoekt u rust en ruimte, maar ook gezellige IJsselmeersteden, strand, bos en andere voorzieningen, dan is dit een heerlijk plekje om een weekend of (mid)week neer te strijken en te ontspannen. U kunt het huisje huren voor minimaal twee nachten, een midweek, of voor een lekkere lange week relaxen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Het Buitenhuis

Schelpenbolweg 8
1774 NE SLOOTDORP
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.