Hotel/ studio Bosch Duin Strand

DEN HELDER

Prachtig gelegen aan de duinen van Den Helder, het bos De Donkere Duinen en natuurgebied Mariëndal, vindt je de appartementen van Bosch Duin Strand. Het complex is slechts door de duinen gescheiden van het strand en de zee, het is de ideale basis voor str...

Prachtig gelegen aan de duinen van Den Helder, het bos De Donkere Duinen en natuurgebied Mariëndal, vindt je de appartementen van Bosch Duin Strand. Het complex is slechts door de duinen gescheiden van het strand en de zee, het is de ideale basis voor strand- en natuurliefhebbers. Ontspan en geniet, waai uit aan de kust of maak een schitterende fiets- of wandeltocht door de natuur.

Nadat je hebt genoten van de natuur, het culturele erfgoed of de prachtige stranden, neem je plaats in één van de comfortabele Chesterfield stoelen. Hier kun je aan tafel nog eens rustig de dag doornemen.

Daarnaast beschikken onze appartementen op de begane grond over een eigen terras waar je heerlijk kunt ontspannen. Den Helder staat bekend als de regio met de meeste zonuren. Iedere ochtend vindt je een uitgebreid en vers ontbijt voor jouw deur. Het complex kenmerkt zich door de gemoedelijke, prettige sfeer waardoor een ieder zich hier direct thuis voelt.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Hotel/ studio Bosch Duin Strand

Jan Verfailleweg 622 a
1783 BW DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.