Groenhart

DIRKSHORN

Park Groenhart is gelegen aan de oostelijke rand van Dirkshorn in Noord-Holland, 15 km ten noorden van Alkmaar. In het dorp is een supermarkt, een tennisbaan en een 18-holes golfbaan. Op 6 km afstand (20 minuten met de fiets), bevindt zich het dichtstbijz...

Park Groenhart is gelegen aan de oostelijke rand van Dirkshorn in Noord-Holland, 15 km ten noorden van Alkmaar. In het dorp is een supermarkt, een tennisbaan en een 18-holes golfbaan. Op 6 km afstand (20 minuten met de fiets), bevindt zich het dichtstbijzijnde strand. De stad Schagen, met veel winkels en restaurants, ligt ook op 6 km afstand. Elke vakantiewoning heeft zijn eigen parkeerplaats. 

's Zomers trekt vanzelfsprekend de Noordzee met de prachtige, schijnbaar eindeloze stranden. Maar in de rustige seizoenen ervaart u de bijzondere charme van het omgevende landschap en de specifieke eigenheid van de seizoenen: - Grote kleurrijke bollenvelden in het voorjaar, - Mooi warm weer in de herfst, - Briesende stormen die de zee doen kolken, - Bevroren binnenwateren, die in een koude winter in grote ijsbanen veranderen. Maar altijd vindt u bij ons de rust die u duurzame verkwikken zal.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Groenhart

Park Groenhart 1
1746 BK DIRKSHORN
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.