Oh My Wheels

DEN HELDER

Een spectaculair zomerevenement, een smakelijk foodfestival, een bruiloft, een bijzonder bedrijfsjubileum of een fijn samenzijn om het leven te vieren. Waar je ook bent, mooie momenten wil je het liefst voor altijd koesteren. Oh My! wheels helpt je die fi...

Een spectaculair zomerevenement, een smakelijk foodfestival, een bruiloft, een bijzonder bedrijfsjubileum of een fijn samenzijn om het leven te vieren. Waar je ook bent, mooie momenten wil je het liefst voor altijd koesteren. Oh My! wheels helpt je die fijne herinnering vast te leggen. De authentieke, klassieke fotocaravan is de perfecte party-starter en het middelpunt van elk feest. Leg unieke momenten vast, voor altijd. Oh My! wheels maakt jouw evenement onvergetelijk.

De professionele photobooth bedien je zelf met één druk op het scherm. De fotostrips, bestaande uit drie verschillende foto’s, worden direct in tweevoud geprint en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Natuurlijk ontvang je de foto’s na afloop van jouw evenement ook digitaal, zodat je elke gevoelige plaat in je bezit hebt. Geef de foto’s een persoonlijk tintje door zelf de stijl en het thema van de fotostrips te bepalen, maak een keuze uit zwart-wit- of kleurenfoto’s en laat de fotoshoot in de fotocaravan maar losbarsten! Liever een kleine photobooth huren? De fotozuil, ontworpen in dezelfde stijl als de fotocaravan, maakt dat iedereen overal en altijd kan genieten van de authentieke en bijzondere sfeer van Oh My! 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Oh My Wheels

Willemsoord 52
1781 AS DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.