IJsie Prima

CALLANTSOOG

Lokaal, regionaal, nationaal en zelfs internationaal bekend. Dat zijn de ijsmakers van Koffie & IJssalon IJsie Prima uit Callantsoog. Sinds 1963 staat IJsie Prima bekend als geweldige IJssalon waar dagelijks op een ambachtelijke wijze vers ijs wordt gemaa...

Lokaal, regionaal, nationaal en zelfs internationaal bekend. Dat zijn de ijsmakers van Koffie & IJssalon IJsie Prima uit Callantsoog. Sinds 1963 staat IJsie Prima bekend als geweldige IJssalon waar dagelijks op een ambachtelijke wijze vers ijs wordt gemaakt. Nog steeds! Anno 2018 is het de familie Baars-Tichelaar die de kunst van het ijsambacht als geen ander beheersen en daarvoor nationaal en zelfs internationaal zijn bekroond. De zaak aan het gezellige Dorpsplein is zomers dagelijks geopend.

IJssalon IJsie Prima heeft eigengemaakt ambachtelijk ijs volgens familierecepten, dat elke dag vers wordt gemaakt. De ijsmakers zetten in op de hoogste kwaliteit en maaken daarom hoofdzakelijk gebruik van verse ingrediënten. De derde generatie ijsmakers is vol passie in touw om talloze verse fruitsoorten en andere, soms verrassende producten in ijs te verwerken tot nieuwe smaken. Je kunt kiezen uit vele smaken schepijs, ijscoupes en softijs, allemaal uit eigen keuken. Ook kunt u terecht voor heerlijke illy koffie en patisserie. Kortom: heerlijkheden van hoog niveau die jouw vakantie of dagje strand extra glans geven.

Hier vind je IJsie Prima

Dorpsplein 27
1759 GM CALLANTSOOG
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.