Pluktuin & theetuin Blij-op-de-boerderij

'T ZAND NH

Tussen alle bloemen, geuren kleuren en de vele vlinders is het volop genieten in de pluktuin (bloemen en verse groenten) en theetuin van zorboerderij Blij-op-de-boerderij.

Tussen alle bloemen, geuren kleuren en de vele vlinders is het volop genieten in de pluktuin (bloemen en verse groenten) en theetuin van zorboerderij Blij-op-de-boerderij.

In de pluktuin kun je een bosje bloemen plukken voor een klein prijsje. De pluktuin wordt onderhouden door de deelnemers van de zorgboerderij. De pluktuin is ook een tuin om te genieten er hoeft niet geplukt te worden De tuin op zich is al een lust voor het oog. Er staan verschillende picknickbanken en een heerlijk terras

Theetuin In de periode van Mei tot Okt. kan men bij mooi weer een kopje koffie of thee nuttigen in de theetuin. Dit is een gezellig overdekt terras, gelegen in de pluktuin. De deelnemers voorzien hier de gasten van een heerlijke kop verse muntthee of koffie met daarbij natuurlijk huisgemaakte taart.

High Tea  Ook kan men voor een heerlijke High Tea in de pluktuin terecht. Een High Tea bestaat uit onbeperkt thee , hartigheden en zoetwaren. Dit kan eventueel uitgebreid worden met het plukken van bloemen.

Evenementen Gedurende de maanden Mei tot Okt. worden er diverse workshops en evenementen georganiseerd. 

Arrangement vanaf 15 juni tot 5 augustus kun je een Foto Shoot "Pluk je foto" reserveren. Tussen 13 en 16 uur geniet je van een heerlijke High Thea en worden er prachtige foto's van je gemaakt tijdens het bloemen plukken.

De pluktuin is geopend voor bezoek van Mei tot Okt. van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Op zaterdag en zondag gesloten.

Groepen op aanvraag .

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Pluktuin & theetuin Blij-op-de-boerderij

Keinsmerweg 88 a
1756 CE 'T ZAND NH
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.