Winkelgebied Marsdiep

DEN HELDER

De winkelstraat Marsdiepstraat was al jaren een geliefde plek voor consumenten uit Nieuw Den Helder om hun inkopen te doen. Maar met de uitbreiding van de overdekte winkelpassage onder het nieuwe woongebied Duinparkplan is het gebied een volwaardige inkoo...

Welkom in winkelgebied Marsdiep!

In de wijk Nieuw Den Helder bevind zich Winkelgebied Marsdiep, een zeer divers bestand aan winkels rondom de Marsdiepstraat.

De winkelstraat Marsdiepstraat was al jaren een geliefde plek voor consumenten uit Nieuw Den Helder om hun inkopen te doen. Maar met de uitbreiding van de overdekte winkelpassage onder het nieuwe woongebied Duinparkplan is het gebied een volwaardige inkoopplek geworden voor mensen uit heel Den Helder en zelfs daarbuiten. Grote supermarkten als Albert Heijn en Dekamarkt vormen het hart van het winkelgebied en worden aangevuld met een groot aantal aanbod aanvullende winkels zoals o.a. slager, bakker, drogist, vishandel, sportzaak en diverse restaurants.

Ook toeristen weten Winkelgebied Marsdiep steeds beter te vinden. Met zo’n 300 overdekte en gratis parkeerplaatsen is het een heel prettig gebied om ’s zomers de warmte te ontwijken en ’s winters tijdens regen en wind lekker ongestoord je boodschappen te kunnen doen.

Kortom: Winkelgebied Marsdiep heet je van harte Welkom!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Winkelgebied Marsdiep

Marsdiepstraat 266
1784 AV DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.