Salsa By Djey

DEN HELDER

Salsa By Djey is de gezelligste aanbieder van salsa, bachata, merengue, zouk en kizomba. Bij ons leer je op een normaal tempo de basis van deze verschillende dansstijlen. Naast de gewone lessen zijn wij ook in te huren voor workshops op locatie. Kijk bij...

Salsa By Djey is de gezelligste aanbieder van salsa, bachata, merengue, zouk en kizomba. Bij ons leer je op een normaal tempo de basis van deze verschillende dansstijlen. Naast de gewone lessen zijn wij ook in te huren voor workshops op locatie. Kijk bij onze diensten voor meer informatie!

De docenten en cursisten van Salsa By Djey hebben er plezier in om je kennis te laten maken met onze swingende dansschool. Een goede sfeer en gezelligheid staat daarom ook hoog bij ons in het vaandel. De vrolijke klanken van de muziek zullen ervoor zorgen dat ook jij niet stil kan blijven staan.

Inmiddels hebben wij meer dan 200 cursisten in alle leeftijdscategorieën. Jong, oud, man, vrouw, koppels en vrijgezellen. Salsa Bij Djey is toegankelijk voor iedereen!

Mocht je geen partner hebben, geen probleem! Tijdens de lessen maken wij gebruik van een roulatiesysteem. Dit houdt in dat wij wisselen van partner tijdens het oefenen. Kom je met een eigen danspartner en wissel je liever niet? Geen probleem, dan dansen jullie gewoon lekker samen!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Salsa By Djey

Dollardlaan 202
1784 BJ DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.