Evenementenbureau Helder Events

DEN HELDER

Stel: je wilt ‘iets’ organiseren, voor je bedrijf, familie of vriendenkring, maar wat? Als ervaren evenementenbureau zijn wij uitstekend in staat om onze klanten volledig op maat te bedienen. We bieden een compleet product aan: van een origineel idee tot...

Stel: je wilt ‘iets’ organiseren, voor je bedrijf, familie of vriendenkring, maar wat? Als ervaren evenementenbureau zijn wij uitstekend in staat om onze klanten volledig op maat te bedienen. We bieden een compleet product aan: van een origineel idee tot een duidelijk voorstel, en tenslotte een strakke en professionele uitvoering. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze opdrachtgevers en onderscheiden ons door het oog voor detail. Wij zullen er dan ook alles aan doen uw evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Helder Events: voor een onvergetelijke dag, waarbij je aan het einde met een tevreden en voldaan gevoel terugkijkt, en met een glimlach vooruit als je alweer denkt aan de volgende uitdaging die je aan wilt gaan.Helder Events is al sinds 2003 de specialist in verrassende, originele en op maat gemaakte actieve evenementen.

Het bedrijf heeft ruime ervaring in het organiseren van evenementen voor groepen van 10 tot 1200 personen. Bovendien zijn zij aangesloten bij VeBON, zijn zij TÜV gecertificeerd en werken ze uitsluitend met CE-gekeurd materiaal, waardoor de klant verzekerd is van professionele buitensport.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Evenementenbureau Helder Events

Willemsoord 62
1781 AS DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.