Bezoekerscentrum Willemsoord

DEN HELDER

BEZOEKERSCENTRUM WILLEMSOORD Een dagje uit? Of gewoon eens een kijkje nemen in de stoere marinestad Den Helder? Wij heten u van harte welkom! In ons toeristische informatie- en bezoekerscentrum op Willemsoord voorzien wij u graag van de juiste informat...

BEZOEKERSCENTRUM WILLEMSOORD Een dagje uit? Of gewoon eens een kijkje nemen in de stoere marinestad Den Helder? Wij heten u van harte welkom!

In ons toeristische informatie- en bezoekerscentrum op Willemsoord voorzien wij u graag van de juiste informatie. Zoals verblijfsmogelijkheden, musea, evenementen, vele bezienswaardigheden en historische excursies. Of wat dacht u van een boottocht met een van onze historische schepen, vanuit de karakteristieke Museumhaven. Voor lokale souvenirs, streekproducten en cadeaukaarten bent u in het Infocentrum eveneens aan het juiste adres.

Kortom: sla het Infocentrum op historisch Willemsoord niet over als u meer wilt weten over Den Helder. Bezoek thuis of onderweg alvast www.willemsoordbv.nl.

CONTACT Infocentrum Den Helder Willemsoord 52a 1781 AS Den Helder Tel: 0223-616100 Mail: i@infocentrumdenhelder.nl Fb:@InfocentrumDenHelder

OPENINGTIJDEN Het Infocentrum is open van maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Op zondag en nationale feestdagen zijn we gesloten.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Bezoekerscentrum Willemsoord

Willemsoord 52 A
1781 AS DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.