House of Dance

DEN HELDER

Whitney Valk, allround docent en oprichter van House of Dance. Lesgeven is voor haar het mooiste wat er is! Je passie delen met anderen doet ze met veel plezier en liefde.

Whitney Valk, allround docent en oprichter van House of Dance.

Whitney is opgegroeid in de dansschool van haar ouders ‘Dansschool Corma’. Ze wist al snel dat ze een dansopleiding wilde doen, en niet zomaar één. In 2012 is ze afgestudeerd aan dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam. Zij is een allround danseres zowel uitvoerend als docent. Whitney danst regelmatig shows in binnen en buitenland. Zij heeft geschitterd in o.a Superkids, Your Face Sounds Familliar, Dinnershows Holland Show Ballet van RTL Wentink & Volendam, Concert Lee Towers ‘One Night Only’ in ahoy.

Na acht jaar ervaring als dansdocent heeft zij besloten om haar ambitie waar te maken door een dansschool op te richten in september 2015 onder de naam ‘House of Dance'. Lesgeven is voor haar het mooiste wat er is! Je passie delen met anderen doet ze met veel plezier en liefde.

Bo van Zeventer allround docent bij House of Dance.

Bo begon al met dansen toen zij 4 jaar oud was. Ze is begonnen bij Dansschool Corma en al snel belandde zij in wedstrijdteams samen met Whitney. Ze deden verschillende wedstrijden en optredens als duo. Bo is HBO afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Voor haar stage heeft zij 5 maanden in Israël gedanst bij een dansgezelschap. Daarna heeft zij in verschillende producties gedanst, waaronder een productie met Holland Opera. Nu zijn Bo en Whitney weer samen aan het werk bij House Of Dance. Aankomend seizoen zal Bo verschillende lessen geven, zowel in Den Helder als op Texel. Bo kijkt er ontzettend naar uit om haar passie en ervaringen te delen met de leerlingen in de stad waar zij vroeger ook is begonnen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je House of Dance

Middenweg 126
1782 BK DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.