Bereikbaarheid op Ameland

Op deze pagina vind je informatie over de bereikbaarheid op Ameland. Of je nu de voorkeur geeft aan busvervoer, het gemak van een taxi, of de vrijheid van het huren van een fiets, hier heb je alle informatie die je nodig hebt.

Laat je stress achter je en ontdek de rust van Ameland terwijl je profiteert van het efficiënte busnetwerk op het eiland. Wil je liever op eigen tempo de prachtige omgeving verkennen? Ontdek dan de mogelijkheden van het huren van een fiets, waarmee je de idyllische plekken van Ameland op je eigen tempo kunt ontdekken.

De taxi's staan ook klaar om je van de haven naar je accommodatie te brengen of een specifieke bestemming op het eiland.

Geniet van de prachtige ervaringen die Ameland te bieden heeft, zonder je zorgen te maken over de logistiek van je reis.

Overtocht Ameland

Wil je naar Ameland? Stap dan op de boot in Holwerd. Na een prachtige overtocht van 50 minuten kom je al helemaal ontspannen aan op Ameland.

Boottijden Ameland

Waddenhoppen

Omdat alle eilanden iets unieks hebben kun je op Ameland gemakkelijk eilandhoppen. Kies voor een onvergetelijke reis van Ameland naar Schiermonnikoog en ontdek de prachtige natuur van dit eiland. Of maak een gezellig uitstapje naar het gezellige Terschelling.

Meer informatie

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.