Discover the Dark Texel

Sterren kijkavonden

Sterren kijkavonden

Ontdek het heelal en bekijk de prachtige sterrenhemel bij de Sterrenkijkwacht De Jager. Door de telescoop zie je het bijzondere heelal nog beter. 

Nachtexcursie

Nachtexcursie

Ga tijdens de Nacht van de Nacht mee met deze unieke excursie van Ecomare en ervaar de duisternis als geen ander. Beleef Texel op een manier die je niet snel zult vergeten. 

Vuurtoren bezoek

Vuurtoren bezoek

Beklim de vuurtoren via de oude wenteltrap met 118 treden. Eenmaal boven aangekomen staat een prachtig uitzicht over de Waddenzee te wachten. Bij mooi weer zie je Vlieland zelfs liggen. 

Lezing Sterrenhemel

Lezing Sterrenhemel

Kom tijdens deze lezing alles te weten over de sterrenhemel en het heelal. Een sterrenkundige vertelt je alles over de sterren en neemt je mee het heelal in op een unieke ontdekkingstocht. 

Nachtwandeling

Nachtwandeling

Beleef de nacht tijdens ze nachtwandeling met audiotour. Deze informatieve tour leidt je over het eiland en laat je de mooiste plekken zien terwijl je luistert naar de mooiste verhalen. 

Lichtjestocht

Loop met een lampje mee tijdens de optocht en voel de warmte en gezelligheid van Texel. Maak kennis met andere mensen, luister naar de muziek en geniet van het moment. 

Meer info

Discover the Dark op de andere eilanden - Zie hoe mooi de eilander nachten zijn

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.