Het Raadsel van de Wadden

Anjum

Geniet niet alleen van regionale specialiteiten en klassiekers, maar ook van kleinschalige muzikale of theater optredens. Veel culturen spoelen hier aan.

Ons restaurant is genoemd naar het boek “Het raadsel van de wadden”, vertaald van “The riddle of the sands”. Dit boek is geschreven in 1903, door Erskine Childers.

Met regionale specialiteiten en klassiekers verwennen we u in ons restaurant met daarbijhorende serre en terras – met uitzicht over de jachthaven en het Lauwersmeer. Wij gebruiken uitsluitend verse en eersteklas ingrediënten, die we met kennis van zaken en passie verwerken. De nadruk ligt op regionale en authentieke producten. U kunt bij ons genieten van de klassieke én innovatieve keuken met regionale accenten en excellente wijnen. Restaurant Lauwersmeer heet eigenlijk “Het Raadsel van de Wadden”.

Ons restaurant maakt deel uit van Jachthaven Lauwersmeer. Cultuurrestaurant Het Raadsel van de Wadden wordt daarom vaak genoemd in verband met kleinschalige muzikale of theater optredens. Veel culturen spoelen hier, al dan niet per zeilboot, aan. Het bijzondere daaraan is dat het niets bijzonders is. Schuif gewoon aan en geniet van uw eten, een goed glas wijn en muziek.

Hier vind je Het Raadsel van de Wadden

Het Raadsel van de Wadden
Oostmahorn 31
9133 DT Anjum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Bekijk hier het menu


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.