Waddenzee Werelderfgoed Brand Box

Ben je op zoek naar nieuwe foto’s voor je flyer over het Unesco Werelderfgoed Waddenzee óf wil je juist met nieuwe foto’s de slaapkamers in je B&B wat meer sfeer geven? Dan is de Brand Box van de Wadden Agenda precies wat je zoekt. In deze Brand Box vind je een houten USB-stick boordevol handig materiaal voor jou als ondernemer. Wat je op deze USB-stick aantreft, leggen we je hieronder uit. Daarnaast ontvang je in de Brand Box een aantal fietsroutes op ansichtkaarten, nuttige flyers én een juttasje van Doe eens Wad. Schrijf je op deze pagina in voor de gratis Brand Box en ontvang 'm binnenkort in je brievenbus!

What’s in it for me?

Geef je op je eigen website informatie over het Unesco Werelderfgoed Waddenzee en ben je op zoek naar geschikte foto’s? Of wil je juist de sfeer in je B&B, restaurant of winkel verrijken met prachtige beelden van de Wadden? Dan biedt de Wadden Agenda 2.0 je de mogelijkheid om gebruik te maken van rechtenvrije foto’s, die door het project zijn aangekocht. Ook vind je algemene teksten over het Werelderfgoed en video’s met gebarentaal voor doven en slechthorenden op de USB-stick. Dit materiaal mag je gebruiken om de informatie over het Unesco Werelderfgoed te versterken. Ben je juist bezig met het organiseren van een event in het waddengebied? Neem dan vooral een kijkje bij de checklist voor duurzame events. Dit is een handige leidraad om je event nóg duurzamer te maken.

Misschien ben je op zoek naar een bepaald beeld die niet op de USB-stick te vinden is. Geen probleem! Via de beeldbank van Visit Wadden kun je kiezen uit een ruime selectie van schitterende foto’s van het waddengebied. Wanneer je zoekt op het trefwoord ‘Waddenagenda’ krijg je direct alle beelden te zien die door ons project zijn aangekocht.

* Velden met een asterisk zijn verplicht.

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.