Kom naar de netwerkbijeenkomst!

Categorieën

Op maandag 27 juni organiseert het projectteam Waddengastronomie de tweede ondernemersbijeenkomst, gericht op duurzaam waddenvoedsel, gastronomie en culinair toerisme. Het thema van deze tweede bijeenkomst is ‘Samen op pad met Wadden eten’. We gaan aan de slag met foodroutes, lekkere échte Waddenhapjes en werken aan het netwerken. Kom dus langs!

De bijeenkomst is in Activiteitencentrum Lauwersnest in Lauwersoog van 14:00-17:00 uur en deelname is gratis.

Wat gaan we doen?

Waddengastronomie is een project van Stichting Waddengroep, NHL Stenden Hogeschool en Visit Wadden. Gezamenlijk organiseren wij in totaal vier bijeenkomsten voor en met (horeca) ondernemers en voedselproducenten in het waddengebied. Deze keer zijn we te gast bij Activiteitencentrum Lauwersnest te Lauwersoog, aan de rand van het Lauwersmeer. We starten om 14:00 uur met een korte introductie van (de voortgang van) het Waddengastronomieproject. Tijdens deze middag zullen studenten van (o.a.) ROC Friese Poort ons mee nemen langs de verschillende waddengerechten, waar ze vandaan komen en hoe ze te gebruiken zijn. Natuurlijk gaan we dat ook proeven!

Binnen Groningen wordt hard aan de weg getimmerd met zogenaamde Foodroutes en inspiratiekaarten en daarover zal een en ander verteld worden. Verder gaan we letterlijk en figuurlijk op pad; tijdens een wandeling gaan we met elkaar in gesprek over samenwerken, netwerken en partnerschappen. Dat doen we samen met Visit Wadden.   

Dus meld je nu aan! Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst. Echter, bij afmeldingen na 23 juni wordt er 15 Euro in rekening gebracht in verband met de kosten voor de inkoop van de catering door de studenten van ROC Friese Poort. De bijeenkomst is van 14:00 – 17:00 uur. Neem voor vragen contact op met Elysia.abbes@waddenvoedsel.nl  

Klik hier én meld je aan voor de netwerkbijeenkomst!

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.