Alles wat je nodig hebt als ambassadeur

Als ambassadeur van de Wadden wil je je trots natuurlijk graag laten zien. Daar kun je wel het nodige materiaal bij gebruiken. Daarvoor ben je hier op het juiste adres. Naast een uitgebreide agenda met interessante data, vind je hier namelijk veel materiaal dat je gratis kunt inzetten. Zoals online én offline banners, foto's vanuit onze beeldbank, vlaggen, tassen, stickers, noem maar op! Je ontdekt het allemaal hier. 

Aanvragen van materiaal

Vanuit het ambassadeursprogramma bieden we iedere ambassadeur een ruim aanbod aan (gratis te gebruiken) materiaal aan. Het gaat om de volgende materialen:

  • Logo Waddenzee Werelderfgoed
  • Banners voor Facebook header
  • Vlag Waddenzee Werelderfgoed
  • Linnen tas
  • Sticker Waddenzee Werelderfgoed

Elke nieuwe ambassadeur ontvangt in het begin een pakket met al deze materialen. Wil je een extra exemplaar aanvragen of ontbreekt er iets in het overzicht? Stuur een mailtje naar info@waddenzeewerelderfgoed.nl

Contact opnemen

Unieke ambassadeursborden en tassen

De houten ambassadeursborden worden gemaakt door Stadshout Leeuwarden. Stadshout Leeuwarden redt gekapte en omgewaaide bomen van de versnipperaar en geeft ze een tweede leven.  Er worden hele mooie tafels, serveerplanken en wandplanken gemaakt door deze jonge ondernemers. De ambassadeursborden zijn een uniek product, afkomstig van bomen uit de regio en gemaakt met liefde voor het vak.

De tas is speciaal gemaakt voor onze ambassadeurs, deels van nieuw Europees linnen en deels van afgekeurd bedlinnen. Zelfs de bedrukking is plasticvrij, waardoor de tas volledig biologisch afbreekbaar is, mocht hij bij een stevige storm in zee belanden. Helemaal uit de koker van Wad van Waarde. De tassen zijn gemaakt door Vanhulley, een eenjarig leer- en werktraject voor vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt in Groningen. Deze tas is een eerste stap in de richting van Wad van Waarde producten, gemaakt van lokale en waardevolle materialen die geen schade berokkenen aan het Waddengebied. Het einddoel voor Wad van Waarde? Een prachtige Wad van Waarde collectie: waardevolle, lokaal geproduceerde alternatieven voor plastic producten in het Waddengebied.

Dit is goed om te weten - Handige informatie voor ambassadeurs van de Wadden

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.