Bungalowpark Seinpost

CALLANTSOOG

De Seinpost Callantsoog is een mooi bungalow park in Callantsoog. Het parkje ligt aan de Dorpsweg 23 net voorbij het centrum aan uw linkerhand. Het park is vernoemd naar de hoogste duin van Callantsoog. Deze hoge duin werd in het verleden gebruik als om e...

De Seinpost Callantsoog is een mooi bungalow park in Callantsoog. Het parkje ligt aan de Dorpsweg 23 net voorbij het centrum aan uw linkerhand. Het park is vernoemd naar de hoogste duin van Callantsoog. Deze hoge duin werd in het verleden gebruik als om een netwerk van telegrafen op te plaatsen.

U voelt en hoort de zee! Onder aan deze duin ligt een rustig park met een aantal vakantie appartementen, geschakelde vakantiehuisjes en 2 grote vakantiewoningen voor 7 personen. Met de ligging onderaan het duin is het park op loopafstand van het strand en de zee. Lekker dicht aan zee! Het park heeft zijn eigen parkeerplaats, u heeft als gast uw eigen parkeerplaats voor of vlakbij uw vakantiehuis. Door de afscherming van de weg is het terrein autoluw. Door de ruime indeling met veel groen is het een kindvriendelijk omgeving. Via het terrein van de Seinpost kunt u binnendoor binnen enkele minuten het strand bereiken, u hoeft hiervoor niet over de openbare weg. Op het vakantieparkje staan tevens een paar speeltoestellen.

LekkerNaarZee verhuurt een groot aantal accomodaties op het vakantieparkje. Een aantal geschakelde bungalows zijn naast elkaar gelegen en daardoor ook erg geschikt als groeps-accomodatie. Bent u op zoek naar een XL vakantiehuis neem dan vrijblijvend contact met ons op. Door de mooie ligging is de Seinpost ook erg geschikt voor een verblijf in het laagseizoen, een heerlijke stek om even lekker uit te waaien op het strand. Een aantal huizen beschikt over een open haard, een sauna en ligbad.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Bungalowpark Seinpost

Dorpsweg
1759 GG CALLANTSOOG
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.