’t Zijper Eilant

OUDESLUIS

Vakantiepark 't Zijper Eilant ligt in het kleine pittoreske dorpje Oudesluis. Het strand van Callantsoog ligt op 10 km. afstand. Het park ligt aan vis- en vaarwater! Er is zelfs een klein jachthaventje. Op het park is een heerlijk openlucht zwembad, waar...

Vakantiepark 't Zijper Eilant ligt in het kleine pittoreske dorpje Oudesluis. Verlang je naar rust, maar wil je het strand toch binnen handbereik, dan is dit park een uitstekende vakantiebestemming. Van hieruit kun je prachtige fietstochten maken door het mooie landschap.

Het strand van Callantsoog ligt op 10 km. afstand. Het park ligt aan vis- en vaarwater! Er is zelfs een klein jachthaventje. Op het park is een heerlijk openlucht zwembad, waar alle gasten gratis gebruik van kunnen maken. Houd je van vissen, dan is een vakantiehuis op dit park een uitstekende keuze. Er ligt een visvergunning voor je klaar!

De huisjes zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Er is beneden een slaapkamer en boven is een of zijn er twee slaapkamers. De vakantiehuizen zijn privé eigendom, dat houdt in, dat ze verschillend van inrichting zijn. 

Booking:

www.bullekroffie.nl www.lekkernaarzee.nl

www.callingheverhuur.nl

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je ’t Zijper Eilant

Sportlaan 34
1757 PK OUDESLUIS
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.