Mini-Camping 't Bullekroffie

OUDESLUIS

Misschien wel het best bewaarde geheim van de Kop van Noord Holland. Gastvrij, gezellig en sfeervol heerlijk beschut tegen de wind, mooie plekken met voldoende privacy. Centraal gelegen tussen Callantsoog en Schagen Beiden op fietsafstand. Verwarmd sani...

Genieten in de Kop van Noord Holland, op fietsafstand van Schagen en Callantsoog. 

Mooie plekken met voldoende privacy eigen stroom en water aansluiting en vuil water afvoer. Wifi op het hele  terrein. Om het terrein staat een volwassen bomensingel waardoor u altijd een beschut plekje vindt en als het zonnetje er is er ook van kan genieten. Verwarmd sanitair met familie douche. Gezellige recreatie ruimte met tafeltennis, sjoelbak, tafelvoetbal, dartbord (zelf pijlen meenemen), boekenkast en in het hoogseizoen een krantje. Bij de overdekte afwasplaats staat een combi magnetron en een koelkast met klein vriesvak.

Heerlijke loungehoek met houkachel en minibar (tegen betaling). De camping bevindt zich op 1 km van een eenvoudig openlucht zwembad waar u als onze gast gratis gebruik van mag maken. Op de camping is een speeltuin met kleine trampoline voor de kleintjes en een voetbal veld, grote trampoline en een overkapte stalling voor de skelters, tractors, stepjes, driewielers enz. Maar ook voor uw fiets is er een overkapte stalling.

In het hoogseizoen is er een broodjes service te vinden op deze kindvriendelijke camping. Er is geen animatie programma aanwezig. Wel is er in het hoogseizoen 1x per week een vuurkorf avond, dat door de kinderen wordt ervaren als hoogtepunt. Koffie, thee, limonade en de marshmallows worden verzorgd.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Mini-Camping 't Bullekroffie

Korte Ruigeweg 43
1757 GN OUDESLUIS
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.