Restaurant "De Duinerij"

SINT MAARTENSVLOTBRUG

Restaurant “De Duinerij” ligt bij de camping Sint Maartenzee in Sint Maartenvlotbrug. “De Duinerij” is een gezellige ontmoetingsplek voor iedereen. De sfeervolle ambiance, ruime terras, met uitzicht op de duinen, maakt Restaurant “De Duinerij” tot een gez...

Restaurant “De Duinerij” ligt bij de camping Sint Maartenzee in Sint Maartenvlotbrug. “De Duinerij” is een gezellige ontmoetingsplek voor iedereen. De sfeervolle ambiance, ruime terras, met uitzicht op de duinen, maakt Restaurant “De Duinerij” tot een gezellig familierestaurant. Met de gevarieerde menukaart proberen wij iedereen te voorzien van (h)eerlijke gerechten. We bakken heerlijke pannenkoeken en voor kinderen is er een kinderkaart. Honden zijn van harte welkom, mits aangelijnd.

Naast ons gezellige restaurant is er ook de mogelijkheid om overheerlijke snacks en pizza’s af te halen, makkelijk om mee te nemen naar huis of naar de tent. Of lekker op onze locatie nuttigen! Wij serveren dagelijks vanaf 12.00 uur vers gemaakt pizza’s, hamburgers, frikadellen, kroketten en heerlijke frietjes!

Hier vind je Restaurant "De Duinerij"

Westerduinweg 30
1753 BA SINT MAARTENSVLOTBRUG
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.