Kunst & Kitchen

DEN HELDER

Zin om in ons eigen Helderse Gibraltar de Mediterrane smaak, sfeer en ambiance te beleven? Kies dan voor dit Egyptisch/Mediterraans specialiteiten restaurant gespecialiseerd in traditionele gerechten en diverse fusion gerechten. Wij maken het verschil en...

Zin om in ons eigen Helderse Gibraltar de Mediterrane smaak, sfeer en ambiance te beleven? Kies dan voor dit Egyptisch/Mediterraans specialiteiten restaurant gespecialiseerd in traditionele gerechten en diverse fusion gerechten. Wij maken het verschil en onderscheid met een geheel eigen smaak en receptuur van puur ambachtelijke versproducten. Wil je een echte impressie van de diversiteit uit onze keuken, kies dan voor een Sharing Table, een uitgebreide proeverij en beleef met elkaar deze smaaksensatie.

Wie kiest voor Kunst & Kitchen, komt binnen in een wereld waar de Oosterse traditionele kookkunst hand in hand gaat met moderne westerse kunstvormen. Aan de muren hangt iedere zes weken een wisselende expositie van vooraanstaande beeldende kunstenaars.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Kunst & Kitchen

Willemsoord 52 A
1781 AS DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.