Graanzicht Bed & Breakfast Apartments

Midwolda

Midden in Midwolda voert een statige oprijlaan met fraaie lindebomen u naar de monumentale boerderij Hermans Dijkstra uit 1858 .In de gerenoveerde kapschuur achter boerderij Hermans Dijkstra bevindt zich de luxe Bed & Breakfast ‘Graanzicht’.

Het genieten begint al bij de eerste aanblik van de indrukwekkende herenboerderij en de prachtige Engelse landschapstuin!

Midden in Midwolda voert een statige oprijlaan met fraaie lindebomen u naar de monumentale boerderij Hermans Dijkstra uit 1858: een toonbeeld van welvarendheid in de Oldambster Graanrepubliek.  De boerderij is vernoemd naar de oorspronkelijke eigenaar en heeft een rijke historie die nog steeds zichtbaar is. In de gerenoveerde kapschuur achter boerderij Hermans Dijkstra bevindt zich de luxe Bed & Breakfast ‘Graanzicht’.  

De 6 ruime opgezette, smaakvol ingerichte appartementen bieden zicht op de grote tuin die overgaat in de uitgestrekte landerijen rondom. 

Wij heten u graag persoonlijk van harte welkom in onze sfeervolle ontvangstruimte. De gezellige zithoek met haard biedt volop gelegenheid voor het nuttigen van een drankje, het spelen van een (bord)spelletje of het lezen van ons uitgebreide aanbod aan toeristische informatie.

Naast de zithoek bevindt zich de ruimte waar wij ’s ochtends het ontbijt serveren. Dit is ook de plek waar u op maandag-, dinsdag- en woensdagavond na reservering, gebruik kunt maken van onze petit-restaurant service: een smakelijk en met zorg bereid diner van verse producten.

Vanuit deze ruimte heeft u toegang tot de prachtige tuin en de 6 appartementen.

Alle gastenverblijven zijn gelijkvloers en hebben een eigen ingang. Op de begane grond bevinden zich 3 appartementen, de andere 3 zijn gelegen op de 1e verdieping. Elk verblijf is authentiek ingericht en voorzien van een eigen woonkamer, slaapkamer, badkamer en kitchenette.

De appartementen zijn door de ruime afmetingen en aangename voorzieningen uitermate geschikt voor kort of langer verblijf voor zowel recreatieve als zakelijke gasten. Groepsverblijf is mogelijk tot maximaal 16 personen.Honden zijn in overleg toegestaan voor een kleine meerprijs.

De parkeerplaatsen zijn gratis, net als het draadloze internet. Ook kunt u tijdens uw verblijf kosteloos gebruik maken van onze fietsen.

Graag ontmoeten we u in B&B Graanzicht!

Hartelijke groeten,
Christianne Linssen & Jan Bremmer

Accommodatietype:
Bed and Breakfast
Groepsgrootte event:
max. 16 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Graanzicht Bed & Breakfast Apartments

Reinste Abdenaweg 1 a
9681 BC Midwolda
Plan je route

vanaf jouw locatie

Bekijk de appartementen


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.