Strandpaviljoen Kaap Noord

De Cocksdorp

Het uitzicht vanaf strandpaviljoen Kaap Noord aan de 'Vlielandboulevard' nabij de vuurtoren is ongekend, zelfs voor Texelse begrippen. Ook het strand is anders dan anders: iets tussen het Noordzeestrand en een Waddenstrand in.

Het uitzicht vanaf strandpaviljoen Kaap Noord aan de 'Vlielandboulevard' nabij de vuurtoren is ongekend, zelfs voor Texelse begrippen. Ook het strand is anders dan anders: iets tussen het Noordzeestrand en een Waddenstrand in. Tel daarbij op het heerlijke loungeterras in trefzekere beachstijl en het lekkere eten en je hebt strandpaviljoen Kaap Noord.

De echte kennersweten het natuurlijk al, Kaap Noord heeft dé Juttersplank. Een plank vol lekkernijen. Samen met een Texels biertje is het heerlijk genieten met uw voetjes in het zand en fantastisch uitzicht op de Waddenzee richting Vlieland.

Bij Kaap Noord kunt u naast de Juttersplank de hele dag door heerlijk eten en drinken. ’s Middags staan diverse salades, sandwiches en hapjes op de kaart. ’s Avonds bieden zij een gevarieerd menu met voor ieder wat wils. Vaak naast de kaart diverse seizoensgebonden specialiteiten. Hier kunt u goed eten tegen een vriendelijke prijs.

Een strandtent zoals hij moet zijn. Ongedwongen en relaxed.
Kaap Noord is jaarrond geopend.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Strandpaviljoen Kaap Noord

Volharding 4
1795 LH De Cocksdorp
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.