Carpe Diem Friesland

Earnewâld

In de luxe vakantiehuisjes van Carpe Diem Friesland kunt u heerlijk genieten van een zorgeloze vakantie aan het water. Volledig ingericht en keuken v.v. alle apparatuur. Parkeerplaats op eigen terrein. Groot terras. https://carpediemfriesland.nl/

In de luxe vakantiehuisjes van Carpe Diem Friesland kunt u heerlijk genieten van een zorgeloze vakantie. Boek één van onze ruime vakantieappartementen met eigen royaal terras, eigen ingang en parkeerplaats op privéterrein en met fraai uitzicht op het water.

Ons tweede vakantieappartement Havenzicht (ca. 80 m2) heeft vloerverwarming en een prachtige keuken met alle benodigde apparatuur. De ruime slaapkamer en badkamer met toilet zijn op de 1e etage. Het terras ( 40 m2) biedt een riant uitzicht op de haven.

Carpe Diem Friesland bevindt zich op een unieke locatie midden in het natuurgebied d’Alde Feanen. Onze natuurhuisjes zijn een heerlijke uitvalbasis voor watersporters en liefhebbers van rust, ruimte en natuur. De beide vakantiewoningen Wiidzicht en Havenzicht zijn allebei compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. De mooie ligging aan het water met boulevard en passantenhaven zorgen voor gezelligheid en reuring. Lekker ontspannen op de zonnige terrassen, dat is echt vakantie en genieten van het echte buitenleven.

Accommodatietype:
Vakantiewoning
Aantal personen:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Carpe Diem Friesland

Carpe Diem Friesland
Ds. Offerhausweg 10
9264TH Earnewâld
Plan je route

vanaf jouw locatie

Vakantiewoningen Carpe Diem Friesland


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.