WestCord Hotel Schylge

West-Terschelling

WestCord Hotel Schylge, uniek gelegen aan het UNESCO Werelderfgoed, de Waddenzee, biedt een prachtig uitzicht over de zee en de jachthaven vanuit haar kamers.

De 88 kamers, allemaal met een balkon of terras en gratis WiFi, zorgen voor een comfortabel verblijf. Daarnaast zijn er 10 familiesuites beschikbaar, waarmee gasten de vrijheid van een zelfstandig 'huis' ervaren gecombineerd met de gezelligheid, comfort en faciliteiten van een hotel.

Naast de comfortabele accommodaties biedt WestCord Hotel Schylge ook diverse ontspanningsfaciliteiten, waaronder een sauna, zwembad, schoonheidssalon en fitnessruimte. Het hotel vormt de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Terschelling. Vanuit het hotel is het een korte wandeling naar het dorp West-Terschelling en de fiets- en wandelpaden richting strand, bossen en wad beginnen direct bij het hotel.

Een culinair hoogtepunt is een bezoek aan het à la carte restaurant 'Op West'. Gelegen aan de enige natuurlijke baai van West-Terschelling, biedt het restaurant een Frans-Mediterrane keuken en een selectie van meer dan 60 mooie wijnen. De gerechten, bereid met verse seizoensproducten van het eiland, beloven een gastronomische ervaring.

Met een uitgebreid aanbod aan zalen geschikt voor meer dan 200 personen, is WestCord Hotel Schylge ook de ideale locatie voor vergaderingen en evenementen. Alle evenementen worden georganiseerd door het evenementenbureau Island Events by WestCord, dat met hun uitgebreide kennis van het eiland je perfect kan ondersteunen om jouw visie waar te maken.

Vanuit WestCord Hotels zijn wij voortdurend bezig met duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en het milieu. Wij nemen dit erg serieus en zijn daarom trots dat al onze hotels een aantonend Green Key certificate dragen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je WestCord Hotel Schylge

Burgemeester van Heusdenweg 37
8881ED West-Terschelling
Plan je route

vanaf jouw locatie

Lees meer


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.