Paviljoen Overdiep

Appingedam

Paviljoen Overdiep is gelegen op een unieke locatie in het centrum van de middeleeuwse handelsstad Appingedam (sinds 1327). Bekend van haar hangende keukens, de oude pakhuizen, de mooie bruggetjes en diverse vaarverbindingen.

Genieten
Kom naar Paviljoen Overdiep (Overdaips is Gronings voor: aan de overkant van het diep/ de vaart). U kunt hier samen met uw familie, vrienden of collega’s genieten van een lunch, diner, (netwerk)borrel of van een voor u op maat samengesteld arrangement.
Het Paviljoen biedt plaats aan 70 personen in het restaurant, 25 personen in de serre en daarnaast hebben is er plaats voor 100 personen op het prachtige terras aan het water.
Met een schitterend uitzicht op al deze historische gebouwen is dit misschien wel de mooiste plek van Appingedam!

Lekker eten
Kom samen met uw gezelschap genieten van een lunch bij Paviljoen Overdiep. Bent u met een groep (8+)? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een lunch op tafel of een lunch 12-uurtje.

Arrangementen
Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij diverse keuzemenu’s aan. Uiteraard zijn vele andere combinaties ook mogelijk. Deze keuzemenu’s zijn goed te combineren met bijvoorbeeld een rondvaart of stadswandeling door Appingedam.

Kano
Het mooie historische Appingedam is ook vanaf het water middels een heerlijke tocht in een kano te bewonderen. Je peddelt in een klein uurtje een rondje door het prachtige Appingedam en kom je onder andere langs de bekende hangende keukens.
In ons folderrek hebben wij een kano route van 5 km liggen. Neem deze gerust mee! Hierin staan namelijk een aantal bezienswaardigheden, informatie en tips beschreven voor een eventuele stop, zoals bijvoorbeeld een bezoek aan Museum Stad Appingedam.

Kortom, kom naar Paviljoen Overdiep en geniet van al het heerlijks aan tafel en om u heen.

Openingstijden

  • Maandag t/m Zaterdag vanaf 11:00 uur.
  • Zondag vanaf 12:00 uur.
  • De keuken is open tot 21.00 uur.
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Paviljoen Overdiep

Paviljoen Overdiep
Stadshaven 2
9902 DA Appingedam
Plan je route

vanaf jouw locatie

Meer informatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.