Gastrobar Onder de Pannen

Terschelling

Onder de Pannen is een gastrobar aan de rand van Midsland en inmiddels voor velen een vast adres om te bezoeken. Hier werken ze het liefst zo veel mogelijk met lokale producten van Terschelling. Er staan diverse eilander lekkernijen op de kaart!

Onder de Pannen is een gastrobar aan de rand van Midsland en inmiddels voor velen een vast adres om te bezoeken. Hier werken ze het liefst zo veel mogelijk met lokale producten van Terschelling. Er staan diverse eilander lekkernijen op de kaart! Zo serveren ze regelmatig een côte de boeuf voor twee personen van eilander Hereford, kun je genieten van een langzaam gegaarde lamsschenkel van echt Terschellinger lam en probeer vooral eens de beroemde Terschellinger tiramisu. De keukencrew, onder leiding van Pieter Tjepkema, bereidt met liefde de lekkerste gerechten. Kun je niet kiezen van de kaart? Ga dan voor het vierengangen Tasting Menu. Daarnaast staat Onder de Pannen bekend om de heerlijke mosselen, die zij -in het seizoen- op verschillende manieren bereiden. Ook zijn ze trots op hun eigen moestuin. Sla, topinamboer, knolselderij, courgette, tuinbonen, haricots verts, komkommer, bieten, tomaatjes, noem het maar op: er wordt allerlei lekkers geserveerd van eigen land. 

Hier vind je Gastrobar Onder de Pannen

Heereweg 22
8891 HS Terschelling
Plan je route

vanaf jouw locatie

Reserveer een tafel


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.