Den Helder Experience Store

DEN HELDER

Citymarketing Den Helder heeft in het centrum van Den Helder een Experience Store geopend. Een uniek concept waarbij je interactief informatie kunt verkrijgen over wonen, werken, leren en recreëren binnen de gemeente Den Helder. In de winkel bevinden zic...

Citymarketing Den Helder heeft in het centrum van Den Helder een Experience Store geopend. Een uniek concept waarbij je interactief informatie kunt verkrijgen over wonen, werken, leren en recreëren binnen de gemeente Den Helder.

In de winkel bevinden zich verschillende elementen die op een interactieve wijze informatie verstrekken. Waan je bijvoorbeeld in een helikopter en maak een rondvlucht boven Den Helder, via de VR bril die klaarligt. Ook staat er een zuil met schermen van de woningstichting met informatie over de verschillende projecten die er momenteel lopen. Er staat een rek met brochures over de beschikbare activiteiten voor tijdens die vrije uurtjes. Zo zijn er nog verschillende andere elementen die iedere paar maanden wisselen, het is dus meer dan de moeite waard regelmatig binnen te stappen.

Heb je vragen over wonen, leren, werken en recreëren in Den Helder? Citymarketing Den Helder staat voor je klaar van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur in de Experience Store. ( tussen 1 april en 1 november is de Experience Store ook op maandag geopend). 

Openingstijden:
Nu geopend
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Den Helder Experience Store

Spoorstraat 2
1781 JG DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.