C.J. Wagemaker

DEN OEVER

Af en toe moet je er eens even uit. Wat dacht u van een dagje sportvissen vanuit Den Oever (Noord-Holland)?. Heerlijk even uitwaaien, wa(d)t vissen, genieten van de natuur.... kortom een fantastische dag. Schipper Kees, is de trotse bezitter van 2 schep...

Af en toe moet je er eens even uit. Wat dacht u van een dagje sportvissen vanuit Den Oever (Noord-Holland)?. Heerlijk even uitwaaien, wa(d)t vissen, genieten van de natuur....  kortom een fantastische dag.

Schipper Kees, is de trotse bezitter van 2 schepen, de "Simon" , en het iets grotere schip de "Janny".  Kees is met "het Wad" opgegroeid, en kent het onderhand op zijn duimpje. C.J. Wagemaker verzorgt o.a. rondvaarten, dagjes sportvissen, zeehondentochten en prut-arrangementen.

De "Simon" is geschikt voor maximaal 18 personen en beschikt over een kleine verwarmde kantine. De "Janny" is geschikt tot maximaal 30 personen. (Rondvaarten max. 60 pers.) en heeft een kleine bar.   Op beide schepen kan een hapje en een drankje verzorgd worden. Denk bijvoorbeeld aan een pilsje, kopje soep, balletje gehakt, etc. Heeft u speciale wensen, dan is er op bestelling natuurlijk meer mogelijk.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je C.J. Wagemaker

Gesterweg 4
1779 EH DEN OEVER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.