Badhotel Bruin

Vlieland

Geniet van het prachtige Vlieland en laat u uitgebreid verwennen in ons persoonlijke, sfeervolle boutique hotel Badhotel Bruin. Het historische pand is centraal gelegen tussen het Wad en de duinen, midden in de gezellige dorpsstraat, op 5 min van de boot.

Met een rijke historie van ruim 120 jaar is Badhotel Bruin het oudste hotel van Vlieland. Bij de eilandbewoners staat het dan ook bekend als ‘het hotel van Vlieland’. Het monumentale pand stamt uit 1896 en is in de loop der jaren uitgebreid met naburige panden. Alle vertrekken zijn met liefde en smaak verbouwd en ingericht; voorzien van alle moderne gemakken. Elk van de 34 kamers, suites en appartementen is uniek en heeft een eigen uitstraling.

U vindt ons Vlielandhotel midden in de levendige Dorpsstraat van Oost-Vlieland, centraal gelegen tussen het wad en de duinen. Winkels en restaurants zijn om de hoek en de veerboot is op loopafstand. Een ideale uitvalsbasis om te genieten van al het moois dat Vlieland te bieden heeft!

Het team van Badhotel Bruin doet er alles aan u in de watten te leggen. Dankzij de warme sfeer is ons Vlielandhotel een heerlijke plek om tot rust te komen. De comfortabele kamers maar ook de gezellige zit- en loungeplekken nodigen uit het u gemakkelijk te maken. Intiem dineren in ons restaurant Bravoure en daarna nog even ultiem ontspannen in de spa: na een dag buiten uitwaaien hoeft u nergens de deur meer voor uit.

Bar Bistro Bruintje, gevestigd in een Rijksmonument uit 1662, maakt tevens onderdeel uit van Badhotel Bruin. Op de zaterdagborrel vanaf 17 uur draait Fred Lakeman hier nostalgische retro LP’s en singles.

Accommodatietype:
Hotel
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Badhotel Bruin

Dorpsstraat 88
8899 AL Vlieland
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.