Camping Boetn Toen

Pieterburen

Midden in het dorp Pieterburen, op steenworp afstand van de Waddenzee, ligt de kleine, gezellige camping Boetn Toen. U wordt opgevangen door gastvrije vrijwilligers die het (Nederlandse) waddengebied een warm hart toedragen.

Midden in het dorp Pieterburen, op steenworp afstand van de Waddenzee, ligt de kleine, gezellige camping Boetn Toen. U wordt opgevangen door gastvrije vrijwilligers die het (Nederlandse) waddengebied een warm hart toedragen. Licht, veel ruimte en rust, prachtige vergezichten en heerlijke lucht kenmerken onze omgeving, waar van alles te doen is: wadlopen, wandelen, kanoën of fietsen. Maar ook cultureel en historisch is hier veel te ontdekken, zoals bijzondere tuinen, musea, kerken, kastelen en oude molens.

Op de camping verhuren wij diverse accommodaties. U kunt overnachten in blokhutten (2-4 personen), een stacaravan (2 volwassenen en 2 kinderen) en huurcaravans (2 personen) maar u bent natuurlijk ook welkom met uw eigen tent, vouwwagen, caravan of camper. Hopelijk ontmoeten wij elkaar tijdens het (komende) kampeerseizoen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Camping Boetn Toen

Hoofdstraat 76 a
9968AG Pieterburen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Bekijk de website


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.