Groepsverblijf De Overnachting

SCHAGERBRUG

Groepsverblijf “De Overnachting” is op het lijf geschreven voor de echte levensgenieters. Er kan op bijzondere wijze overnacht en genoten worden. Wat dacht je van een eigen bioscoopje? En niet zomaar eentje! De stoelen komen rechtstreeks uit oude Royal Fi...

Groepsverblijf “De Overnachting” is op het lijf geschreven voor de echte levensgenieters. Er kan op bijzondere wijze overnacht en genoten worden. Wat dacht je van een eigen bioscoopje? En niet zomaar eentje! De stoelen komen rechtstreeks uit oude Royal Filmtheater in Schagen, waarmee ik mijn eigen ‘Tuschinski’-sfeer (art-deco) heb gecreëerd. Laat de kinderen genieten van een kinderfilm, terwijl je geniet van een hapje en een drankje aan de bar in de uitgebreide leefkeuken. Of kijk zelf een film die je aanspreekt, van arthouse tot blockbuster, onder genot van een goed glas wijn. Je kunt ook lekker actief bezig zijn.

Ook bied de accommodatie verschillende inspirerende en gezellige workshops aan waar je met het hele gezelschap van kunt genieten. Of maak gebruik van hetbootje om met elkaar de omgeving te verkennen. Als je wenst, krijg je  een uitgebreide picknickmand mee, zodat je van alle gemakken bent voorzien. Natuurlijk is er aan de kinderen gedacht! Zo beschikt de woning over kinderstoel en kinderbedje. Kinderspeelgoed, gezelschapsspellen zijn er ook volop.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Groepsverblijf De Overnachting

Schagerweg 35
1751 CA SCHAGERBRUG
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.